Glow Mini-Golf Haarlem

Ontdek de magische wereld van Glow Mini-Golf Haarlem, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Glow in the dark golf is een superleuke activiteit voor het hele gezin, een kinderfeestje of een leuke activiteit naast het jumpen

Het thema is ‘urban’. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van een verlaten metrostation! De golfbaan staat vol met fraaie obstakel en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

Hoe werkt het?

Een ronde glow minigolf duurt gemiddeld 40 minuten. Dat is afhankelijk hoe groot de groep is en of je ervaring hebt met midgetgolfen. Na het golfen kun je gebruik maken van alle horeca faciliteiten of nog lekker een uurtje los op het trampolineveld.

Tip! Trek tijdens het golfen kleding aan met witte accenten of fluorkleuren. Dit maakt de beleving nog groter.

Zie de website www.glowminigolfhaarlem.nl

Reserveer jouw ronde Glow Mini-Golf

RESERVEER DIRECT

NIEUW Glow Mini-Golf

Ontdek de magische wereld van Glow Mini-Golf Haarlem. Een spectaculaire Interactieve Glow in the Dark Mini-Golf parkours.

Reserveer
NIEUW Glow Mini-Golf

Horeca & Lounge

Moe van het jumpen? Of kijk je liever toe? Neem dan plaats in de aansluitende horeca met uitzicht op de jump area. Je vindt hier een uitgebreid aanbod qua eten en drinken, bekijk onze menukaart.

Horeca & Lounge

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT