Streetjump Haarlem

Kom je jumpen in het meest complete trampolinepark van Haarlem en omstreken?

Street Jump Haarlem heeft meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende te gekke area’s. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s in het trampolinepark, daarnaast kun je over grote obstakels heen springen of springen en zacht landen in de Airbag of schuimblokkenbok. De verschillende trampolines en velden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

Kinderfeestje of iets anders te vieren?

Wil jij je kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest, of klassenfeest vieren bij ons? Street Jump Haarlem biedt verschillende arrangementen vanaf 6 personen. Meer kinderfeestjes informatie

Horeca & Lounge

Moe van het jumpen? Of wil je alleen toekijken? Neem dan plaats in onze aansluitende horeca met uitzicht over het trampoline veld en geniet van een hapje en een drankje. Meer informatie

Eenvoudig bereikbaar vanuit Haarlem, Heemstede en Ijmuiden. Klik hier voor Routebeschrijving

RESERVEER DIRECT
Streetjump Haarlem
Streetjump Haarlem

OPENINGSTIJDEN

Voor alle Nederlandse trampolineparken worden de regels gevolgd zoals deze gelden voor sectoren horeca, binnensport, jeugdactiviteiten en vrijetijd/recreatie. Wij zijn daarom dagelijks geopend tot 17.00.

Maandag
   • 13.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Dinsdag
   • 13.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Woensdag
   • 12.00 - 13.00 uur mini-jump
   • 13.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Donderdag
   • 13.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Vrijdag
   • 12.00 - 13.00 uur mini-jump
   • 13.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Zaterdag
   • 09.00 - 10.00 uur mini-jump
   • 10.00 - 17.00 uur vrij jumpen
Zondag
   • 09.00 - 10.00 uur mini-jump
   • 10.00 - 17.00 uur vrij jumpen
*Lessen komen te vervallen **Reserveringen van toepassing worden gecontacteerd.

Conform de richtlijnen is het dragen van een mondkapje binnen verplicht bij het rondlopen (aan tafel en op het trampolineveld is een mondkapje niet nodig).

Vanaf 18 jaar en ouder is het verplicht een Coronatoegangsbewijs te laten zien. Kijk voor meer informatie op onze 'veel gestelde vragen' pagina.

ADRESGEGEVENS

Tetterodeweg 15 D
2051 EG Overveen
Nederland

023 5765577
haarlem@streetjump.eu

Met de auto?
Volg de borden N200/Bloemendaal aan Zee, Zandvoort. Bij het pannenkoekenrestaurant linksaf op de rotonde de Brouwerskolkweg op. De eerste links de Tetterodeweg in, direct weer links richting Sportcomplex Tetterode en dus ook Street Jump Haarlem

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

-Het treinstation Overveen bevindt zich op 500 meter lopen. We zijn daarom zeer goed bereikbaar met het OV vanuit Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Leiden.
-4 minuten lopen vanaf Bushalte Brouwerskolkweg, Overveen. Stadsbus 81 richting Zandvoort via Bloemendaal.

Klik hier voor de uitgebreide routebeschrijving vanuit Haarlem, Heemstede of Ijmuiden

Veiligheid

Bij Street Jump hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Jumpen bij indoor trampoline park Street Jump Haarlem moet leuk en veilig zijn voor iedereen vandaar dat elke jumper voor de start van de jump-sessie instructie en uitleg krijgt, of het de eerste keer jumpen is of de honderdste keer dat maakt niet uit.

Het hele trampoline park voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, dit wordt ook jaarlijks gekeurd door een keurinstituut.

Daarnaast doen onze jump-masters er alles aan om deze veiligheid te waarborgen, zij houden toezicht op het trampolineveld tijdens het jumpen om te zorgen dat iedereen plezierig en veilig kan springen. Zien zij iets gebeuren dat niet volgens de regels is? Dan zullen zij waarschuwen of ingrijpen.

Daarnaast volgen alle jump-masters een EHBO-cursus en worden ze goed geïnstrueerd door de leiding. Lees alle instructies en regels alvast zorgvuldig hier door.

 

Arrangement - Jump party L

Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Haarlem. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Iedereen ontvangt sokken. Ook krijgt de jarige job een cadeau.

Inclusief

 • 2 uur jumpen
 • 1 paar jumpsokken t.w.v. €2,50
 • Gereserveerde tafel (mininaal 30min voor en na het jumpen beschikbaar)
 • Onbeperkt limonade en water
 • Zakje chips
 • Cadeau voor de jarige t.w.v. €11,-

Je Jump Party nog onvergetelijker maken? Onze arrangementen zijn tijdens het online reserveren uit te breiden met frites, snacks , Street Jump slagroomtaart en/of Street Jump cupcakes. Minimaal 1 dag van tevoren te reserveren

Reserveer
Arrangement - Jump party L

Disco-Jump

Disco-Jump vr 26/11/2021

Kom samen met je vrienden en vriendinnen chillen, dansen en JUMPEN op de dikste beats, want Street Jump veranderd dan in een stoere club. Kom jij ook? vanaf 8jaar

€17,95 Inclusief

 • 2 uur springen
 • 1 zakje chip
 • 1 drankje naar keuze

Feestje vieren tijdens de Disco-Jump? Tijdens de Disco-Jump is het mogelijk een Jump-Party L te reserveren. Reserveren of meer informatie via haarlem@streetjump.eu

Reserveer
Disco-Jump

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT