STREET JUMP IS HELAAS GESLOTEN!

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen zijn we helaas tot en met 17 mei 2021 gesloten.
Update Corona protocol 14/12/2020

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/11/17/gedeeltelijke-lockdown-gaat-verder

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen zijn we helaas tot en met 19 januari gesloten. We nemen contact op met bezoekers die een reservering hebben staan.
Wegens de landelijke lockdown ter bestrijding van het Corona virus, zijn we op dit moment helaas t/m 19 januari gesloten.

Relevante updates zullen wij via deze pagina met u delen. Mocht de informatie op deze pagina uw vraag niet beantwoorden, dan verzoeken wij u om zo veel mogelijk per e-mail (haarlem@streetjump.eu) contact op te nemen. Wegens het grote aantal vragen zijn wij momenteel telefonisch lastig bereikbaar, wij hopen op uw begrip. Onderaan deze pagina bij de FAQ vindt u alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor zowel Vrij Jumpen, arrangementen (zoals kinderfeestjes en bedrijfsuitjes) en lessen opnieuw in te plannen. Wij nemen hierover per email of telefonisch contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen. Op dit moment hoeft u dus zelf geen contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van uw reservering.
We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u snel weer te mogen verwelkomen in ons park.

Veel gestelde Corona vragen

 • Wanneer gaan jullie weer open?
  Wij verwachten en hopen dat we vanaf 20 januari weer open gaan. Houd onze website en socials in de gaten voor de laatste updates.

 • Ik heb al een jumpsessie geboekt, maar jullie zijn gesloten. Wat nu?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor uw jumpsessie opnieuw in te plannen. Wij nemen per email of telefonisch contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen. Op dit moment hoeft u dus zelf geen contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van uw reservering.

 • Ik heb een Feestje geboekt, kan deze (kosteloos) geannuleerd worden?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor Jump-Party's en andere arrangementen opnieuw in te plannen. Wij nemen per email of telefonische contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen. Wilt u het feestje niet opnieuw inplannen maar volledig annuleren? Dan verzoeken we u een email te sturen met vermelding van uw reserveringsgegevens.

   

 

 

Street Jump is helaas gesloten!

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen zijn we helaas tot en met 17 mei gesloten. Alle updates en antwoorden vind je hier: Corona Protocol

Arrangement - Jump party M

 Helaas zijn we nog tot en met 17 mei gesloten.

Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Haarlem. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Iedereen ontvangt sokken en een Street Jump armbandje, ook krijgt de jarige job een cadeau.

Inclusief

 • 1 uur jumpen
 • 1 paar jumpsokken t.w.v. €2,50
 • Gereserveerde tafel (mininaal 30min voor en na het jumpen beschikbaar)
 • Street Jump ‘Glow in the dark’ armbandje t.w.v. €1,-
 • Cadeau voor de jarige t.w.v. €10,50

Onze horeca is i.v.m. de Corona maatregelen gesloten. Het is tijdelijk toegestaan om eigen eten (snoep, chips en taart, géén uitgebreide lunch met broodjes etc.) en drinken (géén alcohol) mee te brengen.
Minimaal 1 dag van tevoren te reserveren

Reserveer
Arrangement - Jump party M

Arrangement - Vrij jumpen

Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Er zijn 10 verschillende area’s, red jij dat in een uur? Reserveer snel je plek (vol = vol).

* 2 uur jumpen € 15,50
* Excl. jumpsokken € 2,50

Reserveer
Arrangement - Vrij jumpen

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT