Extreme-Jump

Ben je ouder dan 13jaar en wil je een avond gezellig jumpen met je vrienden of studiegenoten? Boek dan je jump-sessie tijdens onze Extreme-Jump, we zetten de muziek harder en zorgen voor te gekke lichtshow.

Doe je als vele andere aan de snel groeiende sport Freerunnen? Kom dan ook jumpen tijdens deze speciale Extreme-Jump tijden. Tijdens de Extreme-Jump heb je alle ruimte voor jou te gekke Flips ||amp; Tricks.

Studentenkorting

Op vertoon van je studentenpas ontvang je 15% korting op je Extreme-Jumpsessie

Extreme-Jump Tijden

Donderdag: 19:00-21:00
Vrijdag: 19:00-20:00
Zaterdag: 19:00-21:00

Studievereniging of teamuitje

Komen jullie met je hele studievereniging of Team jumpen tijdens de Extreme-Jump? Mail naar Haarlem@streetjump.eu en vraag naar onze Groeps-arrangementen.

RESERVEER DIRECT

Disco-Jump

Disco-Jump vr 27/05/2021

Kom samen met je vrienden en vriendinnen chillen, dansen en JUMPEN op de dikste beats, want Street Jump veranderd dan in een stoere club. Kom jij ook? vanaf 8jaar

€18,50 Inclusief

  • 2 uur springen
  • 1 zakje chip
  • 1 drankje naar keuze

Feestje vieren tijdens de Disco-Jump? Tijdens de Disco-Jump is het mogelijk een Jump-Party L te reserveren. Reserveren of meer informatie via haarlem@streetjump.eu

Reserveer
Disco-Jump

Horeca & Lounge

Moe van het jumpen? Of kijk je liever toe? Neem dan plaats in de aansluitende horeca met uitzicht op de jump area. Je vindt hier een uitgebreid aanbod qua eten en drinken, bekijk onze menukaart.

Horeca & Lounge

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT