Street Jump heeft verschillende faciliteiten en luxe horeca

Street Jump Haarlem biedt uitstekende horeca faciliteiten aan.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld. Je kunt je laten verwennen met een heerlijke kop verse bonen koffie, een drankje, een frietje of een snack. 

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Wij bieden een gezellig terras aan met zicht op alle jump area’s. Ook als je niet komt jumpen, vermaak je je bij ons dus prima! Na het jumpen nog honger? Let op de keuken sluit 30min voor sluitingstijd.

Vier je binnenkort je Kinderfeestje bij ons?

Vier je je kinderfeestje bij ons? Dan heb je naast de keuze van een van onze Party arrangementen ook de keuze om deze verder uit te breiden met Friet+Snack en/of Speciale Street Jump slagroomtaart of Cupcakes. De slagroomtaart en cupcakes worden verzorgd door de Ambachtsbakker Port/Vlies uit Overveen.

Gratis Wifi

In het hele pand is (gratis) wifi beschikbaar. Er zijn kleedkamers en kluisjes aanwezig waar je voor € 0,50 al je spullen veilig in kan opbergen. Parkeergelegenheid is gratis rond de vestiging.

Vragen?

Voor al je vragen kun je contact opnemen via de telefoon op 023 5765577 of per mail op haarlem@streetjump.eu.

Horeca

RESERVEER DIRECT

Arrangement - Jump party L

Vier je feestje bij Street Jump! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes Jumpen in het grootste trampolinepak van Haarlem. Iedereen ontvangt sokken. Ook krijgt de jarige job een cadeau.

Inclusief

  • 1,5 uur jumpen
  • 1 paar jumpsokken t.w.v. €2,50
  • Gereserveerde tafel (mininaal 30min voor en na het jumpen beschikbaar)
  • Onbeperkt limonade en water
  • Zakje chips
  • Cadeau voor de jarige t.w.v. €13,-

Je Jump Party nog onvergetelijker maken? Onze arrangementen zijn tijdens het online reserveren uit te breiden met frites, snacks , Street Jump slagroomtaart en/of Street Jump cupcakes (Ambachtsbakker Port/Vlies). Minimaal 1 dag van tevoren te reserveren

Reserveer
Arrangement - Jump party L

Disco-Jump

DISCO-JUMP VR 29 maart

Tijdens onze Disco Jump kun jij lekker jumpen op de beats van de dikste hits. De discolichten en rookmachines gaan aan en we draaien de vetste tunes.

€19 Inclusief

- 2 uur springen
- 1 zakje chip
- 1 drankje naar keuze


Feestje vieren tijdens de Disco-Jump? Tijdens de Disco-Jump is het mogelijk een Jump-Party XL te reserveren. Reserveren of meer informatie via haarlem@streetjump.eu

Reserveer
Disco-Jump

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT