Jump-Fitness

De leukste intensieve trampoline fitness workout elke Maandag en Woensdag avond van 20.00-21.00

Trampoline-fitness programma

Het Jump-Fitness programma staat onder leiding van Street Jump jumpmaster Eline, die de ervaring en deskundigheid heeft om te zorgen voor een leuke intensieve workout. Tijdens de Trampoline Fitness wordt er gesleuteld aan de algehele conditie, uithoudingsvermogen, kracht en stabiliteit met centraal: een hoge fun factor!!

Tijdens een Jumping Fitness zijn er meer dan 400 spieren aan het werk, bovendien is het minder belastend voor je gewrichten dan hardlopen.

 Positieve effecten van Jump-Fitness zijn dus:
-Full body fatburning workout
-Efficiënter dan joggen
-Minder blessure gevoelig
-Verbeteren van het evenwicht
-Stimuleert de stofwisseling
-EN het belangrijkste…Trampoline springen is vooral erg LEUK

Naast de trampoline wordt er tijdens de workout ook gebruik gemaakt van verschillende fitness-materialeren zoals: Kettlebell, Medicijnbal, gewichten en meer.

Losse Jump-Fitness les kost € 12,50 per keer. Voordelige rittenkaarten zijn verkrijgbaar op locatie, vraag naar de mogelijkheden.
Zin gekregen? Reserveer en doe een keer mee!

RESERVEER DIRECT

Disco-Jump

Koningsnacht DISCO-JUMP VR 26 april

Tijdens onze Disco Jump kun jij lekker jumpen op de beats van de dikste hits. De discolichten en rookmachines gaan aan en we draaien de vetste tunes. van 19.00 tot 21.00 uur

€19,99 Inclusief

- 2 uur springen
- 1 zakje chip
- 1 drankje naar keuze


Feestje vieren tijdens de Disco-Jump? Tijdens de Disco-Jump is het mogelijk een Jump-Party XL te reserveren. Reserveren of meer informatie via haarlem@streetjump.eu

Reserveer
Disco-Jump

Horeca & Lounge

Moe van het jumpen? Of kijk je liever toe? Neem dan plaats in de aansluitende horeca met uitzicht op de jump area. Je vindt hier een uitgebreid aanbod qua eten en drinken, bekijk onze menukaart.

Horeca & Lounge

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT